maanantai 11. marraskuuta 2013

Sääntö nro 1

Sääntö nro 1 = älä poistu kotonta.
Olen rikkonut sääntöä lähiaikoina toistuvasti, ja kuten aina, tässäkin rikkomuksessa on tulleet kolikon molemmat kääntöpuolet esille.
Keksin tämän typerän säännön joskus darramorkkiksessa, mutta toisaalta siinä on myös ideaa. Kun pysyy kotona, ei mene rahaa ja saat valita keiden kanssa olet tekemisissä.
Joskus on joku sanonut, että kotiin on moni kuollu, mutta rohkenen väittää että kuolemisen tai tapaturman riski kasvaa radikaalisti heti kotipihasta poistuessasi.
(Riippuu toki kotioloista jonkunverran)
Mie oon miettiny, että oonkohan joku idioottimagneetti vai mikä siinä mättää, kun lähes aina ulos lähtiessä törmään väistämättä kaikenmaailman torspoihin ja ennenkaikkea mitä niiltä joutuu kuulemaan.
Joskus pari vuotta sitten olin kaupassa hedelmähyllyillä ja menin punnitsemaan omenoita vaa'alle, siinä oli asiaa hoitamassa noin nelikymppinen isomahainen ääliö partasuu, luultavasti jonkun paikallisen pv.kerhon support. Ihan normaalisti olin menossa odottamaan vuoroani, niin tämä kohtelias herrasmieshän lohkaisi puolihuutoa: mee muualle punnimaan ne hedelmäs, on täällä muitakin vaakoja!
Siis ootas nyt?! Olin onnekseni raskauden loppuvaiheessa, ja epänormaali itsesuojeluvaisto heräsi henkiin, lähinnä vauvan takia. Turpaanhan sitä apinaa olis pitäny tirpassa, ai prkl ku vieläki sapettaa.

Yökerhot ovat toinen mielenkiintoinen paikka, niissä ei voi olla törmäämättä ääliöihin.
Seuraavat esimerkit ovat tältä syksyltä.
Istuskeltiin siinä siskon kanssa kaikessa rauhassa kaljaa lipittämässä, kun joku sankari tuli jauhamaan. No mikäs siinä jauhaessa, noin puoli tuntia juttu kesti, kunnes alkoi ehdottelu.. nostin vasemman nimettömän herran nenän eteen ja totesin olevani naimisissa, kun ei ollut tajunnut sitä aikaisemmin vilkaista, tai vaikkapa ihan suoraan kysäistä. Vastaus tähän oli: -sie huijasit minuu!!
Siis ootas nyt?!? Taas meni miulta ohi. Olen ollut huijari, koska istun baarissa sormus sormessa ja juttelin kohteliaasti takaisin kun herra juttelemaan tulee.
Pari tuntia eteenpäin olimme siskon kanssa tanssilattialle, kun seuraan liittyi kaksi pitkänhuiskeaa komistusta. Tanssin jälkeen lähdimme pöytään johon miehet tulivat perässä. Jotakin kuulumisia siinä vaihdettiin ja taas tutun kysymyksen tullen toimin samoin, kuten edellisen kanssa.
Tällä kertaa reaktio oli raivokkaampi: -voi vittu, huijarit! meiltä meni aikaa hukkaan.
Siis ootas nyt?!? Ei oo todellista.
Tämä illan perusteella totesin,,että naimisissa olevalla ihmisellä ei ole asiaa baariin, muistakaa se, huijarit! :D

Onko miehet oikeesti niin saatanan tyhmiä, että ne luulee saavansa pilhardia randomtyypiltä baarissa kysäsemällä; annatko pillua?
Mie haluisin saada tästä jonkun tilaston käsiini, kuinka monta kertaa se on onnistunut. Jos yksi sadasta onnistuu, niin en varmaan kauas totuudesta jää.

Nyt jää loput kertomatta, kun täytyy lähtee lypsylle.. :) pysykää hyvät ihmiset kotona, kummasti sitä oppii arvostamaan kotioloja kun välillä käy kattomassa menoloita kirkolla.

1 kommentti: